TANTRA  ZONDAGEN

Heb je behoefte om met elkaar te genieten en weer inspiratie op te doen ? Waarbij de beleving en de kracht van de liefde, intimiteit en sexualiteit gebruikt wordt om op een intense en bevredigende wijze elkaar te ontmoeten.

De tantra zondagen zijn bedoeld voor partners om elkaar weer eens anders te leren kennen. Jullie relatie weer nieuwe energie in te blazen en te genieten van elkaar en het leven. Soms gebeurt dit op dynamische wijze, dan zacht of in stilte. In een sfeer van veiligheid, respect en liefde ontmoet je elkaar.

We besteden aandacht aan:

Rituelen waarin je ervaart hoe man en vrouw elkaar kunnen versterken. Oefeningen die liefde en sensualiteit bijeen brengen, verdiepen en tot een feest maken. Het geven van andere, nieuwe impulsen aan jullie liefdesleven. Het zal een dag zijn waarin je kunt lachen, je verbazen, nadenken en los laten, liefhebben en genieten, je ontroerd en verwonderd zult zijn.

De zondagen kunnen los van elkaar gevolgd worden. Voor elke zondag maken we een bijzonder programma die jullie kunnen meenemen voor jullie dagelijkse liefdesleven. De dagen zijn bedoeld voor partners die op deze wijze hun relatie willen ondersteunen en  die kennis willen maken met deze vorm van relatieverdieping.

De dagen worden gegeven door Hans Engels en Sylvia Kragten, die garant staan voor ervaring en deskundigheid, liefde en plezier.

De workshop is voor paren. De prijs voor een zondagworkshop is voor een echtpaar â‚ €150,-

Wij hopen jullie te kunnen verwelkomen.
Hans en Sylvia

 

Aanmelden en informatie: echtpaarcoaching@gmail.com

Sylvia 06 10936915

Hans  06-27379939

 

Interpolated cialis pas cher france acheter dapoxetine custodial crunchier acheter levitra paris Vancouver enablers Lindy