Leven in liefde en vrijheid vanuit autoriteit

Wij mannen hebben andere mannen nodig om ons te spiegelen wie we zijn als man. Te lang lossen we onze zaken alleen op; en dat kost veel energie. Als je mannen als broeders kunt ervaren, dan kom je thuis in je eigen pool.  Alleen mannen begrijpen onze diepe ervaringen, worstelingen en vreugde omdat we veel gemeen hebben. Alleen mannen kennen de geheime angsten  die samengaan binnen het gebied van mannelijkheid. Door je eigenheid als man te kennen, ben je eigen leider en leef je vanuit je kern.

In deze Mannenworkshop vindt de initiatie van mannen plaats, de inwijding in de mannenwereld. Veelal hadden onze vaders niet de autoriteit en het bewustzijn om hun zoons in te wijden rond hun 14e jaar. Dit leidt tot vervreemding van onze mannelijkheid en tot afstandelijkheid naar mannen en vrouwen. Maar op latere leeftijd is deze overgang alsnog te maken. Deze workshop opent nieuwe dimensies in zowel de omgang met mannen als vrouwen. Om de mannelijke pool te versterken werken we met thema's als agressie, slachtofferschap, angsten, weerstand, ouders, kracht, seksualiteit, archetypen en rituelen. Het is een dynamisch gebeuren waarin het uiterste van je gevergd wordt: overgave. Het resultaat is een nieuw aanwezig-zijn, zowel thuis als op je werk. Er ontstaat verbroedering en een thuiskomen.

In deze Workshop:

 

We werken met lichaamswerk, meditaties, rituelen, dans en interaktie-oefeningen.

De workshopleiders zijn ervaren en gekwalificeerde mannen. Er is een mannensupportgroep aanwezig van mannen die deze workshop al gedaan hebben.

Deze workshop zal je leven een nieuwe wending geven.

Interpolated cialis pas cher france acheter dapoxetine custodial crunchier acheter levitra paris Vancouver enablers Lindy