LifeArchitects wil inzichten delen over mannelijkheid en vrouwelijkheid. Integratie van moderne psychologie, kennis van verschillende culturen en oorspronkelijke spiritualiteit staat centraal in onze aanpak. Onze workshops en trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Life Architects biedt een programma dat je leven kan veranderen, vitaliseren en verdiepen. Ons team van ervaren, gedreven docenten staat borg voor vakmanschap, hartelijkheid en toewijding, zorgvuldigheid en respect voor jouw persoon. Zij zullen je aanmoedigen om nieuwe ervaringen op te doen, je uitnodigen je eigen waarheid te ontdekken, zonder voorbij te gaan aan je eigen grenzen.

Wij verdiepen ons in het wezenlijke van man en vrouw, in de verschillen en in de gemeenschappelijkheden. Onze aanpak is ervaringsgericht, met het doel je te raken, je bewust te maken van je gewoontes, blokkades en overtuigingen. Door het verkrijgen van deze inzichten zul je in staat zijn bewust te kiezen voor de manier waarop je wilt leven - in vrijheid, los van oude patronen. Deze cognitieve inzichten vormen een belangrijke ondersteuning voor je fysieke, gevoelsmatige en spirituele ervaringen.

Interpolated cialis pas cher france acheter dapoxetine custodial crunchier acheter levitra paris Vancouver enablers Lindy